Verificare centrala termica (VTP)


  • Pretul se calculeaza in functie de puterea centralei: 8 lei/ KW, la care se adauga celelalte operatiuni specifice. Va rugam sa ne trimiteti fisa tehnica a centralei, pentru a va putea face o cotatie de pret.
  • Verificarea tehnică periodică a instalaţiei de utilizare a gazelor naturale se realizează la intervale de maximum doi ani.

CERE OFERTA

Contact

* Cu toate taxele incluse;
* Pretul afisat este pentru Bucuresti si Ilfov. Pentru localitatile din vecinatatea capitalei, pretul se majoreaza cu 89 lei (taxa de deplasare);
* Ne ocupam de depunerea documentelor la operatorul de distributie gaze din zona dvs. in maxim 3 zile lucratoare, apoi le veti primi inregistrate doar pe email.


vtp

Verificare tehnica periodica
Verificarea tehnică periodică (VTP) este reglementată prin lege și este obligatorie, se aplică centralelor termice la solicitarea proprietarului, întotdeauna de către un specialist autorizat de ISCIR (Inspecţia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat). Aceasta trebuie efectuată la fiecare 2 ani. În cadrul verificării tehnice periodice este evaluat echipamentul de încălzire în vederea asigurării funcționării corecte și sigure. Prin intervențiile de verificare/reglare a parametrilor de funcționare, vei beneficia de scăderea consumului de combustibil și îți va fi asigurată funcționarea optimă.
Aparatele la care s-a efectuat verificarea tehnica periodica se inregistreaza la ISCIR in „Registrul de evidenta a aparatelor in supraveghere” trimestrial. Inregistrarea se va face de catre personalul tehnic de specialitate, responsabil cu verficarea tehnica in utilizare a aparatelor (RVT), nominalizat in autorizatia ISCIR a persoanei juridice pentru verificarile tehnice in utilizare.

Aceste verificari cuprind urmatoarele operatiuni specifice:

  • Verificarea existentei "Livretului aparatului" aflat la detinator/utilizator;
  • Verificarea integritatii aparatului si a mentinerii conditiilor initiale de instalare;
  • Activitati de curatare a aparatului, daca este necesar;
  • Incercarea la presiune hidraulica la cazane efectuata conform art. 29 din PT A 1-2010, la intervale de 4 ani;
  • Verificarea si reglarea instalatiei de ardere in scopul realizarii unei arderi complete, cu eficienta indicata de producator;
  • Analiza gazelor arse si verificarea incadrarii valorilor in limitele admise;
  • Verificarea functionarii corecte a dispozitivelor de control, reglare si siguranta;
  • Efectuarea verificarilor aplicabile in conformitate cu conditiile tehnice prevazute in livretul aparatului, precum si in instructiunile producatorului.