Kit detectie gaze 3/4"


  • Kitul contine o electrovalva de 3/4" si un senzor de gaze Primatech, model SECOR[m]

-

725
Programare

Senzor suplimentar


  • Model model SECOR[m], marca Primatech

-

357
Programare

* Cu toate taxele incluse;
* Pretul afisat este pentru Bucuresti si Ilfov. Pentru localitatile din vecinatatea capitalei, pretul se majoreaza cu 89 lei (taxa de deplasare);


Firma noastra monteaza Kit-ul de siguranta Gaz marca Primatech, ce este alcatuit dintr-o electrovalva si un senzor de detectie gaze, avand o durata de viata de 8 ani. In acest pret sunt incluse achizitia, deplasarea, montajul si materialele necesare.

IMPORTANT: Aceasta oferta este valabila pentru apartamentele in care ambii consumatori se afla intr-o singura incapere.
In cazul in care vor exista mai multe camere cu consumatori de gaz, se va adauga suma de 357 lei /senzor pentru fiecare camera cu consumatori de gaz (Centrala, aragaz, etc.)

In orice instalatie de utilizare a gazelor naturale, conform ordinului ANRE din 2008, este obligatorie montarea detectoarelor de gaze naturale care actioneaza automat, prin electroventil, asupra robinetului de inchidere, montare care se poate realiza doar de catre operatorii economici autorizati ANRE, sub incheierea unui contract de prestari servicii.

Pentru alte diametre de teava, electrovalva de gaz va avea alt pret si alta dimensiune, din acest motiv, se va solicita o oferta de pret pe e-mail.