Articole

Motive pentru repararea conductelor de gaz sau montarea instalatiilor noi

10.05.2017

In fiecare casa, sunt instalate instalatii noi de gaz, daca un aparat nou, cum ar fi un cuptor de gaz, un incalzitor de apa sau o centrala, este instalat in proprietate. De asemenea, liniile de distributie ale gazului pot fi extinse pentru adaugari precum iluminatul exterior, gratare sau alte scopuri. O reparatie a conductei de gaz este imperativa in cazul unei scurgeri, care poate fi confirmata de un miros de "oua putrezite". In acest caz, se recomanda sa contactati imediat un profesionist calificat!

Unul dintre motivele pentru care multi oameni instaleaza noi conducte de gaze este ca achizitioneaza un nou aparat de gaz. Acestia doresc adesea sa inlocuiasca aparatele electrice existente, cum ar fi centrale sau cuptoare, cu unele alimentate cu gaz. Cuptoarele pe gaz au tendinta de a incalzi alimentele mai uniform si de a fi usor mai putin costisitoare, in timp ce centralele de apa pe gaz tind sa fie mai eficiente.

Desi aparatele cu gaze au tendinta de a fi mai eficiente si de o calitate superioara, daca infrastructura unei locuinte nu are linii de gaz pentru a sustine instalarea, aceasta trebuie echipata in prealabil.
Un alt proiect major presupune trecerea de la un cuptor electric la un cuptor pe gaz, care necesita instalarea mai multor tevi de gaze diferite, inclusiv conducte la colector si ventilarea prin cos. Acest proiect necesita un volum semnificativ de timp si investitii in numerar si este cel mai bine sa discutati cu un profesionist de incredere inainte de a face planuri pentru a realiza acest lucru.


Lucruri de luat in considerare atunci cand angajati pe cineva sa instaleze sau sa repare instalatia de gaz

In functie de natura locului, instalarea sau repararea tevilor de gaz poate necesita mai mult sau mai putina diligenta din partea unui proprietar de locuinte. In cazul unei scurgeri simple, este posibil sa se fixeze cu inlocuirea unei singure sectiuni de teava. Pe langa aceste situatii relativ minore, este intotdeauna o idee buna ca intreaga instalatie de gaze sa fie inspectata profesional in fiecare an pentru a va asigura ca nu exista puncte slabe sau zone potentiale pentru scurgeri.

Alte considerente trebuie luate pentru saparea transelor pentru transportul in exterior a liniilor de gaz si asigurarea faptului ca toate autorizatiile necesare sunt date de autoritatile locale sau judetene. Un instalator de instalatii profesionale de gaze va putea sa furnizeze desene si planuri pentru un proiect propus, care poate fi apoi trimis unui tert pentru un al doilea aviz.

Copyright 2018 2M Instal. Toate drepturile rezervate

Dezvoltat de NETVision System